Spelers: Casper Lijnders - Maik Vermazeren - Jasper Janssen - Machiel v. Helden
Joep Verheyen - Robbert v. Dijk - Joep Beurskens - Tim Brouwers - Dion Curvers
Rick Tissen - Bram Curvers - Sjors Schatorje - Giel Seuren - Eef Goemans.
Scheidsrechter: Dhr Willems uit Venray.
Met nog steeds in alle linies blessures en met twee debutanten met een gemiddelde leeftijd van 20.5
jaar, lag het in de verwachting dat dit een moeilijke wedstrijd zou worden. SVEB begon verrassend
sterk aan de wedstrijd , want in de 3e minuut stond de 1 – 0 op het scorebord. Maik Vermazeren
werd onderuit gehaald in het strafschopgebied en de toegekende penalty werd feilloos ingeschoten
door Joep Beurskens. Hapse boys zette de thuisploeg onder druk, meestal met lange ballen. Echter
als de bal werd onderschept door SVEB, die de spitsen snel bediende, was dit niet zonder gevaar. Het
spel ging snel op en neer, echter niet met sprankelend voetbal, maar juist het tegendeel. Beide
ploegen hanteerde veel de lange bal, omdat het combinatie voetbal van beide ploegen slecht was,
met veel bal verlies. In deze fase weinig kansen tot de 17 minuut, aanval van rechts door Rick Tissen
die Maik Vermazeren bediende en deze op zijn beurt Joep Beurskens in vrije positie aanspeelde.
Echter het schot werd perfect door de keeper van Hapse boys gekeerd. 1 minuut later was het de
tegenpartij die op links de achterlijn haalde en de no 7 op maat bediende.
Maar gelukkig voor SVEB faalde hij in de afwerking. Het kon niet uitblijven. In de 28e minuut aanval
over links waarbij de spits op maat bediend werd en die dit op zijn beurt perfect afronden. De stand
was weer gelijk 1-1. De druk op het doel van SVEB werd steeds groter, want in de 32e minuut
pareerde Caspar Lijnders een vrije trap vanaf rand strafschop gebied. In de 37e minuut een voorzet
net naast gekopt.
Even kwam SVEB onder de druk uit en had de stand in de 41e minuut 2-1 moeten zijn. Maik
Vermazeren werd perfect bediend met een diepe bal die hij perfect voor het doel zette, maar deze
werd tot 2 keer toe met geluk door de doelman gekeerd. De laatste minuten van de eerste helft
waren voor SVEB, maar van de kansen werd niet geprofiteerd. Diep in de blessuretijd van de eerste
helft, kreeg SVEB toch nog een domper te verwerken. Een prachtig afstandsschot, die voor de 1-2
ruststand zorgde.
Tweede helft:
De druk op de defensie van Hapse boys was van korte duur. Met een lange bal van achteruit en een
misverstand in de laatste vier, kwam SVEB goed weg. Inzet ging over het doel. Rick Tissen speelde
zich in de 53 minuut knap vrij, maar het schot was voor de doelman. Het spel was identiek aan dat
van de eerste helft, met veel strijd. In de 66e minuut aanval Hapse boys met een lange bal over links
die onnodig tot hoekschop werd verwerkt. Deze werd in eerste instantie afgeslagen, maar van rechts
weer voorgezet en de 1-3 was een feit. SVEB zag de bui weer hangen, want in vijf minuten tijd
kreeg Hapse boys nog twee goede mogelijkheden. Het kon niet uitblijven, in de 69e minuut een
strafschop en het was 1-4. De thuisploeg creëerde met veel strijd nog enkele kansjes. Maar moest
het hoofd buigen voor de tegenstander, die in de 81e minuut ook nog de 1-5 inschoot. In de laatste
minuten was het Rick Tissen die nog de 2-5 aantekende.