K.V.C. Langdorp - V.K. Holsbeek
20 september 2014
0-0
Op zaterdag 20 september trokken we naar de leider in 3D voor onze derde uitwedstrijd op 4 speeldagen.
Beide ploegen begonnen behoudend aan de wedstrijd en in de ganse eerste helft had VKH net iets meer balbezit en ook
de enige kansjes van deze wedstrijdhelft. Na ongeveer 10 minuten kon Jens op doel koppen, maar zijn kopbal mistte
kracht om echt gevaarlijk te zijn. Na 22 minuten pegelde Robin hard op doel, maar zijn bal was te centraal om de doelman
echt te bedreigen. De beste kans noteerden we in de 40ste minuut. De thuisdoelman kon een hard, geplaatst schot van
Bert niet klemmen, maar Ward schoot de terugkaatsende bal in het zijnet. 0-0 was dan ook de ruststand in een helft
waarin we de leider volledig onder controle hadden.
De tweede helft kenmerkte zich in de eerste 20 minuten voornamelijk door rommelig spel van VKH waardoor Langdorp
een paar kansjes bij elkaar kon voetballen. De eerste grote kans viel in de 20ste minuut, maar Jens kwam goed tussenbeide
op een snelle uitval van langdorp. Amper twee minuten later kwam Steven net iets te laat om een vrije trap van Bert in
doel te deviëren. Langdorp nam de wedstrijd nu meer en meer in handen, maar het was wachten op de laatste 5 minuten
voor spektakel. In de 40ste minuut kon een speler van langdorp vrij aanleggen, maar Jens kon het geplaatste schot nog
net redden. Onmiddellijk daarna konden we snel uitbreken, maar de doelpoging van Steven werd afgeblokt en de
afgeweerde bal werd door Bert in het zijnet geschoten. Even later probeerde Tom het vanop afstand, maar ook dit schot
ging net voorlangs. In de allerlaatste had Jens nog een fantastische redding in huis op een schuin schot (na een onterechte
vrije trap tegen). Zo bleef het 0-0 en was Jens zeker de man van de match met 3 zeer sterke reddingen.
Volgende week ontvangen we onze buren uit Rotselaar en zal Kevin de plaats innemen van de geschorste Jens (rode