0-0
Voor de tweede maal in 6 weken tijd stonden beide ploegen tegenover elkaar in de derby. De thuiswedstrijd werd vrij
gemakkelijk door ons gewonnen, maar op het kleine veld van KDN beloofde het andere koek te worden.
Niets deed vermoeden dat ik het als verslaggever zo gemakkelijk zou hebben.
In de eerste helft gebeurde er eigenlijk helemaal niets. In het begin konden wij nog een paar keer lichtjes dreigen op
stilstaande fases, maar nadien viel de wedstrijd helemaal dood. De enige wapenfeiten waren hoofdzakelijk de toch wel
pittige duels. Niemand was dan ook verbaasd met de 0-0 ruststand.
De tweede helft was van hetzelfde laken een broek, alleen moesten beide doelmannen nu wel één keer in actie komen.
Eerst moest Kevin een vrije trap over duwen (20ste minuut) en op de 35ste minuut moest ook de thuisdoelman een bal in
hoekschop duwen op een vrije trap van Jan.
0-0 was dan ook de terechte uitslag, met een even grote 0 voor spektakel. We mochten deze wedstrijd ook 5 gele kaarten
op onze rekening bijschrijven, waarvan 3 voor terechte commentaar op de scheidsrechters. Duidelijke fouten worden
niet bestraft, maar commentaar hierop levert onmiddellijk geel op.
Steven De Pauw en Bert Vanuytrecht vielen met een lichte kwetsuur uit, maar gelukkig is het nu winterstop. Berten en
Jens dreigen echter de eerstvolgende wedstijd te missen (afhankelijk van wanneer hun rode kaart voor komt op e KBVB).