Klik hier om de bijlage te bekijken.

Wedstrijdverslag zaterdag 4 oktober St Volharding/SVD B1 – St Duiveland/SKNWK B1
We moesten om half 10 al aanwezig zijn op Oosterland voor de groepsfoto. Na tweemaal omkleden
vertrokken we om tien voor tien richting Ovezande waar we om 11 uur moesten aftrappen.
We waren nog goed gestemd en hoopten op een mooie overwinning. Maar de tegenstander begon
veel sterker dan dat wij begonnen. Hierdoor begon Duiveland onderling weer te mopperen op elkaar.
De 1-0 uit een vrije trap, was door gemiste kansen en reddingen van Leander toch pas na 16 minuten
een feit.
Hierna gingen de ogen toch wel open en kwam Duiveland meer tot voetballen. Echter door de snelle
voorhoede van Volharding was er dan toch in de 20e minuut de 2-0. In de 25e minuut zelfs de 3-0
door een vrije speler.
Vlagger Niek komt voor Wesley in het veld die door een nop van de tegenstander last heeft van een
zere grote teen. Jan neemt het vlaggetje over van Niek.
Er ontstaan kansjes voor Duiveland wat resulteert in de 3-1 door Dylan.
Echter nog voor rust komt de stand op 4-1 door een penalty. In onze ogen een aangeschoten
handsbal tegen Rens. Maar de scheids beslist.
Rust: een goed gesprek door interim-coach Eric Prins doet wonderen (hopen we).
Echter na 4 minuten gespeeld te hebben in de 2e helft is het door een vrijlopende speler 5-1.
Een gevaarlijke bal van Jan: jammer mislukt. Dan een vrije trap door Justin: aanname Wesley en een
draai 5-2 GOAL.
Weer een vrije trap genomen door Justin, kopbal Wesley jammer. Duiveland zit beter in het spel, er
wordt mooier gevoetbald en minder gemopperd.
Maar dan een vrije trap voor Volharding: in een keer achter Leander 6-2. Dan veroorzaakt de keeper
van Volharding onnodig een hoekschop. Volharding krijgt de bal niet weg, Duiveland probeert 3 keer
op het goal te schieten, maar geen goal. Zo komen er voor Duiveland ook kansen maar die komen
jammer genoeg niet in het net terecht.
Rens begon als vlagger in de 2e helft, Delano heeft ook nog het stokje vastgehad.
De stemming werd steeds grimmiger, er waren een paar stevige overtredingen van Volharding
waardoor Michael geblesseerd uitviel.
De 7-2 komt ook nog na een 1e redding van Leander. En dan de 7-3 door Tristan in de 82e minuut na
een mooie voorzet van Jan. En dan in de 85e minuut nog de 8-3 door een tekorte terugspeel op de
keeper komen 2 man van Volharding op Leander af. Bam, de eindstand is een feit.
Volgende week nieuwe wedstrijd nieuwe kansen.