Klik hier om de bijlage te bekijken.

SV Duiveland F1 – SV MZC’11 F3
1-7
Zaterdag 13 september 2014 - 09.45
Afgelopen zaterdag speelden we de eerste competitiewedstrijd thuis tegen MZC’11 F3. Om kwart voor negen was
iedereen al aanwezig op het sportveld, want voor de wedstrijd moesten we eerst nog shirts passen. Over enkele
weken krijgen de F-pupillen namelijk nieuwe shirts, broeken en sokken. Sommige spelers gaven ook gelijk aan welk
nummer en welke naam ze achter op het shirt gedrukt wilden hebben.
De complete selectie was aanwezig, maar helaas mocht Mario niet mee voetballen. Hij was de avond ervoor wat
onhandig van de trampoline afgegaan en had daarbij een snee(tje) in zijn voorhoofd opgelopen wat geplakt moest
worden bij de HAP. Zo vroeg in het seizoen nemen we geen risico, dus een verplichte rustdag voor Mario.
een 1-0 voorsprong door een goal van
Jarick. Zo snel als we op voorsprong kwamen zo snel stonden we ook weer achter, door twee snelle goals van
MZC’11. Luca (die een hele goede wedstrijd speelde) en Niels moesten nog even naar de kant voor een
blessurebehandeling aan schouder en bovenbeen, maar konden gelukkig de wedstrijd uitspelen. De rest van de
eerste helft ging gelijk op en was erg leuk om naar te kijken, maar gescoord werd er niet meer. We gingen aan de
limonade met een 1-2 achterstand.
In de rust complimenten van Sander en de spelers aan keeper Nick die, zeker voor de eerste keer, een goede eerste
helft keepte. Na nog wat tactische aanwijzingen te hebben gekregen van de coach kwam scheidsrechter John ons
halen voor de tweede helft.
In de tweede helft kregen we een lesje in efficiëntie van de spelers uit Zierikzee. Duiveland was in de tweede helft
voetballend niet minder, maar we wisten uit de kansen die we kregen niet te scoren. MZC’11 verzilverde nog wel vijf
van hun kansen, wat resulteerde in een 1-7 eindstand. Na de wedstrijd nog het penaltyschieten (wat ze allemaal
altijd heel erg leuk vinden om te doen) en het handjes schudden. Na het omkleden gingen de meesten weer verder
met voetballen op het trainingsveld of aan de voetbaltafel in de kantine.
Ze (Jarick, Niels, Justin, Tess, Ruben, Luca, Jasper, Jael, Nick en supporter Mario) hebben allemaal weer hun uiterste
best gedaan, maar helaas deze keer geen overwinning. Volgende week een nieuwe kans in de uitwedstrijd tegen