Horst
SV United 1 - VVV’03 1
1-7
“SV United over de knie tegen VVV'03”
Het is voor kampioenskandidaat V.V.V.'03 een eenvoudige middag geworden. Daar zag het het
eerste half uur niet naar uit. De gastheren voetbalden goed mee over met nuldreej. De gasten waren
doelgerichter, maar kansen konden ze niet creëren, net zoals de blauwwitten die mogelijkheden
creëerden, maar in het strafschopgebied was dit niet aan de aanval besteed. Na een half uur brak
VVV'03 de wedstrijd open door vanaf de zijkant een puntgave voorzet af te leveren die onberispelijk
ingekopt werd, 0-1. SV United zag een grote kans van Kevin Koolhof verloren gaan doordat het
houtwerk de verdediging hielp. Vijf minuten voor de rust maakte de Griekse aanwinst van VVV’03 de
tweede goal door goed te reageren op een mooie steekbal van een ploeggenoot, 0-2. Op slag van
rust werd een afgeslagen aanval van de gastheren omgezet met een messcherpe counter in de derde
goal, 0-3. Tien minuten na de rust brak het verzet definitief doordat een afstandsschot getoucheerd
werd en doelman Rademacher kansloos liet, 0-4. De Griekse doelpuntenmachine was nog niet klaar,
hij maakte er 4, en rondde een steekbal af, 0-5. De zesde goal van de gasten was een vrije trap die
dwarrelend in het doel verdween vanaf randje strafschopgebied, 0-6. Tien minuten voor tijd rondde
Tim Verkoyen een aanval doeltreffend af met de eretreffer, 1-6. Kevin Koolhof had de marge kunnen
verkleinen maar zijn inzet verdween via de lat over doel. In de laatste donkere minuut maakte VVV er
1-7 van en dompelde de gastheren in rouw.
Na de feestdagen zal de ploeg op zoek moeten naar eerherstel.
Wittenhorst 6 - SV United 2 4 - 3
“Ons Twed delft het onderspit diep in blessuretijd”
Op deze ietwat frisse zondagmorgen moesten onze boys richting het Dreumelriek om een potje te
voetballen tegen Wittenhorst 6. Natuurlijk was het befaamde kunstgras weer het toneel waar onze
mannen hun kunsten op mochten vertonen in een uitverkocht DreumelTempel. Na een aftastend
begin met weinig hoogtepunten kwam de wedstrijd als een dieseltrein heeeeeel langzaam op gang.
Veel balverlies, slechte passing en een degelijke tegenstander, die niet veel ruimte weg gaf om te
voetballen. Eigenlijk unne saaie pot um noar te kieken, wat werd er geprutst van beide kanten. Toch
kwamen de Dreumels na ruim een half uurke op voorsprong uit unne hoekschop, verlengd bij de
urste paol mit ut kupke en bij de twedde paol mit de dikke teen binnen gefrot, 1-0. Daarna werden
we een beetje wakker, maar echte kansen leverde het niet op. Dus een Eins zu Null achterstand met
de rust voor onze boys. Na efkes gezellig knus met zijn allen bij de verwarming te hebben gezeten in
het kleedlokaal mit un lekker bekske thee, konden we aan de twedde helft beginnen. Koud in het
veld hadden we gelijkmaker in het netje liggen door Tim Verkoyen, die een prachtige diepe bal op
waarde schatte met zien kupke, 1-1. De vreugde was van korte duur, want de Dreumels scoorden 21, na wat gepruts in de defensie. Onze Bram Vissers dacht er het zijne van en scoorde prachtig de 22. Het venijn van disse wedstrijd, zat hem ien de staart en ver er over. Het spel golfde op en neer,
voor een neutrale toeschouwer leuk om naar te kieken. De Horstenaren kwamen wederom aan de
leiding door unne penalty benut, omdat er hands gemaakt werd binnen de 16 en op appelleren van
spelers gegeven, 3-2. Toch kwamen we wederom op gelieke hoogte door een doelpunt van Roel
Vissers, die een prima pass mit ut kupke in de goal deponeerde, 3-3. Net in blessuretied scoorde
Horst een buitenspeldoelpunt en werd het vlagsignaal van Harrie Vissers totaal genegeerd door de
scheids, 4-3. Nog iets verder ien blessuretied kreeg ok ons twed unne pingel, nadat Fred v/d
Munckhof binnen de 16 over het knietje was gegaan, dit was een uitgelezen kans om toch nog een
puntje uit vuur te slepen, maar helaas voor onze boys moest Roel Vissers zijn meerdere erkennen in
de keeper van de Dreumels en bleef het 4-3, zodat we mit unne fikse kater blieven zitten en ok nog
eens benadeeld waren door de scheids. Weer mit lege handen huiswaarts en een derde nederlaag op
rij is een feit, de platte kar van het begin van het seizoen hebben we mit zijn allen heel ver achterin
de schuur gezet. Deze week wer volle bak trainen, dan sluiten we volgende week tegen SVEB 2 onze
laatste wedstrijd voor de winterstop af. SVEB is ok altied unne leuke teggestander um tegge te
ballen!
Een teleurgesteld kader mit unne frisse neus, HaFreFra.
2-0
Aan de vooravond van het heerlijk avondje, speelden wij een wedstrijd tegen Sporting.
We genoten eerst van een lekker kopje thee met de nodige korting.
Bij de thee was er een heerlijke appelflap van Renate en Marsha,
maar kregen we daardoor geen bal in de korf? Waren we misschien meer toe aan een avondje in de
spa?
Sporting had meer geluksballen in haar hand.
In de 12de minuut scoorden zij een afstandsschot en daarmee werd het stil aan de overkant.
In de 15de minuut van de tweede helft was het opnieuw raak,
en liep de wedstrijd helemaal spaak.
Met een 2-0 verlies mochten we weer naar huis,
dat vonden wij zeker niet pluis.
Volgende week tegen Lottum een nieuwe kans,
hopelijk maken we dan na 50 minuten spelen wel een vreugdedans.
Tot volgende week!
SV United B2 - KSV/SVSH B3 6 - 2
Sinterklaas is weer vertrokken uit ons land. We hadden onze thuiswedstrijd in Meerlo en hier wilden
we ook nog wel een verlaat cadeautje krijgen. We kregen erg veel kansen, maar helaas ging er geen
in. Na 15 minuten was het dan toch raak met een doorloopbal van Lieke. Nu was het de tegenstander
die scoorde in de laatste minuut van de eerste helft. Vakwissel en het was Pleun, die in de laatste
seconde van de 1ste helft met een bovenhandse doorloopbal de 2-1 scoorde. In de tweede helft
vielen er wat meer doelpunten. Weer was het Pleun die scoorde met een doorloopbal. Het 4de en 5de
doelpunt werden gescoord door Demi. Het slotdoelpunt van United was met een afstandsschot van
Daphne. KSV/SVSH scoorde ook nog een keer. De eindstand was 6-2.Demi, Daphne en Bente bedankt
voor het meespelen bij ons!
Groetjes Lieke
DOT (V) C1 - SV United C1
4–4
Zaterdag 6 december mochten we op bezoek bij de meiden van DOT uit Vlierden. Na 2 weken geen
wedstrijd gespeeld te hebben, mochten we weer aan de bak. DOT kwam met 3-0 op voorsprong. Het
roer moest om we wilden ook doelpunten aan onze kant zien. Daar gaf Mimuna met een
afstandspegel antwoord op 3-1 en Fenna met een mooi klein kansje de 3-2 en zo gingen we de rust
in. Met nog wat aanwijzingen gingen we de 2e helft in, waarbij we door Momo op een gelijke stand
kwamen 3-3. Yes....maar de 4-3 volgde aan de kant van DOT. We zetten alles op alles om nog een
gelijkspel eruit te halen want we gaan niet met verlies naar huis....en die werd er nog door Mimuna
in gemikt...Pfff. 4-4 was de eindstand, we hebben helaas veel doelkansen niet weten te benutten.
Dus er is nog werk aan de winkel. Volgende week spelen we tegen de C1 van de Merels, een pittige