Alle stukjes van de jeugd(C1,C2,D1,D2,E1,E2, F1,F2 en F3) mogen naar Manon Meijer
gestuurd worden. Mailadres is: [email protected] Graag inleveren voor
maandag tussen de middag. (12uur) De stukjes graag in gewone letters aanleveren, niet
alleen in hoofdletters!!
VERSLAGJES VAN AFGELOPEN WEEKEND
VZV F3 – DSO F2
Afgelopen zondag mochten de meiden van de F3 tegen de meiden van DSO F2. De eerste
minuten gingen gelijk op. Na enkele kansen van VZV die op de lat en net naast een leeg doel
belanden wist DSO te scoren. Daarna kwamen de meiden van VZV op stoom. Fenna stond
goed te storen en wist hierdoor vaak de bal te onderscheppen. Doordat de teams met
vliegende keep speelden kon Fenna de bal direct na de onderschepping in het lege doel
gooien. In de eerste helft heeft Fenna wel 7 doelpunten gescoord. Camay, Meike, Tessa en
Ruby wisten voor de rust ook te scoren waardoor de ruststand 12-2 was. Na een korte pauze
speelde DSO in de tweede helft met een vaste keepster op doel. Wanneer DSO aan de bal
kwam zorgde VZV er steeds goed voor dat er één op doel ging staan. Mede door de goede
verdediging wist DSO na rust maar 1 keer te scoren. Jill was bij VZV de enige die in de
tweede helft scoorde, maar dat deed ze dan wel vier keer. De ene nog mooier en harder dan de
ander. Hierdoor werd de einduitslag 16-3. Hierna werden er nog penalty’s genomen. Nienke
maakte hierbij een mooi sprongschot en de bal ging mooi laag de hoek in. Komend weekend
gaan we naar Tuitjenhorn en dan zullen Liz, Tina en Pleun er ook weer bij zijn.
Linda en Nienke
Blokker F1 - VZV F2
Wij vertrokken zondagmiddag om 14:00 naar Zwaag, daar aangekomen kwamen in een hele
nieuwe sporthal met Grandcafe voor de supporters terecht. We begonnen met Riva onder de
lat.
Iris en Jolet gingen eerst storen en Fleur, Jolet en Charissa stond goed te verdedigen en stapte
uit wanneer dat nodig was.
We moesten wel even wennen aan de gladde vloer en het kleine balletje maar het ging snel
beter. Trish, Iris en Chantal probeerde
het doel te bereiken maar de bal wilde er niet in. Met nog 15 minuten op de klok werd het 1-0
voor Blokker en 5 minuten later 2-0 voor
Blokker we moesten weer even goed op de verdediging letten maar voor dat dat lukt werd het
3-0 voor Blokker. Dus we probeerden de meiden goed
op de cirkel te krijgen om de gaatjes te dichten en daar lukte goed. We gingen de rust in met
4-0 achterstand. Na een peptalk begonnen we aan de tweede
helft met Krissy in het doel al snel wist Iris met behulp van Riva het doel te bereiken en werd
de stand 4-1. We hielden daarna de verdediging goed dicht en Chantal
en onderschepte de bal nog een paar keer maar het kwam niet tot een doelpunt. Lola
probeerde het doel ook nog te bereiken maar het leek wel of de bal er niet in mocht.
Inmiddels begon de vermoeid wat toe te slaan bij de meiden en wist Blokker nog 2
doelpunten te scoren wat de eindstand op 6-1 bracht. Meiden wat hebben jullie hard gewerkt
Tot volgende week.
Wieringerwaard E1 – VZV E2
Afgelopen zondag 25 januari moesten wij handballen tegen SV Wieringerwaard E1.
Het ging heel erg goed.
In de eerste helft scoorde eerst Maaike een doelpunt. Daarna maakte Lynn er ook nog één.
Tijdens de rust stond het 2-2.
Helaas maakte Wieringerwaard in de 2e helft toch nog een doelpunt waardoor het 3-2 werd.
groetjes Rosalie
V.Z.V C2 - Schagen C1
Vandaag stond ons een thuis wedstrijd tegen Schagen C1 te wachten. Voor de wedstrijd
begon hadden we nog even gezellig met het hele team gebruncht, het was heel gezellig. We
begonnen de wedstrijd goed want al in de 1e 30 seconden stond er al 1-0 op het score bord
voor ons. Maar al snel stond het 1-1. Er werd super goed verdedigd, ze kwamen er heel slecht
door heen. De aanval was niet altijd super goed omdat er te makkelijk over na gedacht werd.
In de rust stond het 17-6 voor ons. In de rust kregen we een peptalk van onze coach ( Jessica )
en goede tips van onze assistent coach ( Onno ). We begonnen de 2e helft weer met goed
moed. De aanval ging stukken beter. Dat het 18-8 stond was er een penalty voor ons, die onze
keeper ( Danique ) Nam. Helaas ging die bal er niet in. Er werd de tweede helft super goed
gespeeld, ook Schagen speelde veel beter. De eindstand was 30-11 voor ons. Gescoord:
Joyce 9 - Naomi 6 - Ilse 3 - Saskia 3 - Sanne v/d B 3 - Sanne V 3 - Sanne K 1 - Roos 1 Marente 1.
Groetjes de C2
MINIHANDBAL-MIDDAG 11 februari !!!
Hallo jongens en meiden van de minihandbalmiddagen,
De derde van de 5 minihandbalmiddagen gaat weer beginnen en wel op woensdagmiddag 11
februari. Wij hebben er weer zin in en we hopen dat jullie ook allemaal ontzettend veel zin
hebben. De kinderen vinden het heel leuk als er veel publiek komt, dus moeders, vaders, opa’s
en oma’s, iedereen is van harte welkom in de sporthal. Als deze vaders/moeders tegelijkertijd
bereid zijn een keer te helpen in de kantine, zouden wij zit zeer op prijs stellen, want vele
handen maken licht werk. Voor deze middag helpen Kim Duivenvoorde en Renate de Groot.
Van de vorige keer wil ik nog bedanken: Wendy Ursem en Jannie Zomerdijk!!!
Hieronder volgt de indeling van de teams en het wedstrijdschema. Willen de teams en
spelleidsters om 13.45 uur aanwezig zijn. We rekenen op jullie komst!
Nog even de data voor de laatste minihandbal middag: 11 maart en 15 april..