VV De Meern C1– USV Elinkwijk C1 VV De Meern 0

VV De Meern C1– USV Elinkwijk C1
Op een mooie zaterdag middag was de wedstrijd tussen VV De Meern C1 tegen USV
Elinkwijk C1 het was een derby tussen de twee Utrechtse clubs. USV Elinkwijk nam de
aftrap en daar begon de wedstrijd er was veel strijd en passie Elinkwijk was de eerste
minuten veel beter als De Meern onlangs dat had Elinkwijk niet veel kansen de
verdediging van De Meern stond zeer sterk dus gaven ze niks weg.
Na een goeie bal van Robin op Bob kon Bob het duel op zoeken hij kapte goed weg en
schoot met links jammer genoeg zij net. VV De Meern nam het spel op zich ze waren
het laatste kwartiertje veel beter dus de kansen kwamen er. Na een uitverdedigende
corner moest Marouan in duel die hij won en daarmee Martijn kon wegsteken, de
steekbal was iets te scherp waarbij de verdediger een goeie sliding kon zetten.
Zo verliep de eerste helft met veel passie en strijd.
Daar kwamen de jongens naar buiten om de tweede helft te voetballen. Hier verliep
weer het zelfde verhaaltje weer was USV Elinkwijk de betere ploeg in de eerste paar
minuten met een paar goeie kansen, maar weer stond de verdediging zeer sterk.
Maar VV De Meern ging weer aan de slag met duels winnen en kansen creëeren
hierbij kwam er ook een mogelijkheid, na een gewonnen duel kwam Robin aan de bal
die een goeie bal op Marouan gaf nu kon de 1-0 komen Marouan liep de verdedigers
eruit nu kwam die een op een maar na de schreeuwende spelers van USV Elinkwijk
die buitenspel riepen stak de grensrechter de vlag omhoog weg kans dus.
In de slotfase kwamen er weer kansen, Robin liep met de bal in de 16 meter gebied
hij werd getrapt op zijn hak waarbij zijn schoen uitging maar de scheidsrechter vond
het niks dus weer geen mogelijkheid. In het aller laatste minuut wierp de centrale
verdediger de bal slecht weg nu kon Marouan de bal oppakken aan de buitenkant van
het 16 meter gebied kon Marouan de 16 inlopen met een schot op doel keerde de
keeper de bal weg maar die kwam precies voor de voeten van Robin die stond rond
de penalty stip, nog 10 seconde te gaan Robin nam de bal aan en schoot de bal over
dat was de laatste kans om te winnen maar het werd VV De Meern niet gegund.
VV De Meern 0-0 USV Elinkwijk