FEYENOORD AV C1 – VV De Meern C1 06-12-14

Op een zonnige dag moesten Feyenoord Av c1 en de Meern c1 voetballen naast de Kuip.
Het was niet te koud maar wel een lekker weertje. Bij de warming-up merkte we al dat
het gras matig was en dat we er op uit konden glijden.
Toen de wedstrijd bezig was begon De Meern scherp aan de wedstrijd en had een aantal
goede kansen. Een daarvan was een goede voorzet van Martijn. Vanaf net voor de
middellijn krult hij de bal voor. En Marouan kopt de bal in het doel maar volgens de
scheidsrechter was het buitenspel. Bob had ook nog een kans maar nam de bal iets te
ver mee voor zich uit. De eerste helft eindigt in 0-0 waarin De Meern beter speelde.
In de rust kregen we drinken en bespraken wij wat er beter kan en wat er goed ging.
In de tweede helft waren we een beetje aan het verslappen en kreeg Feyenoord meer
kansen en uiteindelijk werd er een doelpunt gemaakt door Feyenoord. De bal werd
slecht uitverdedigd en de tegenstander schoot hem erin. Maar De Meern gaf niet op en
scoorde na ongeveer 10 minuten de 1-1 . Bob gaf de bal mee aan Marouan en deze had
goed overzicht en zag Martijn vrijstaan en die schoot hem met een krul in de kruising.
Verder hadden beide teams niet zo veel kansen meer en de eindstand werd 1-1.