Bekijk de inhoudsopgave

Fc dordrecht c1 – vv de meern c1
Een wedstrijd tegen de koploper is al leuk laat staan dat je ook nog in het stadion mag voetballen. De
trainer had al aangegeven dat we niks te verliezen hadden en dat we achterin compact moeten
spelen en voorin ons eigen spelletje. De trainer was er van overtuigt dat we vandaag heel gek kunnen
doen tegen de koploper .
Eerste helft:
De eerste doelpunt was al heel vroeg doordat iemand zijn mannetje liet lopen bij een corner.
Ze kregen al vroeg in de wedstrijd een rode kaart, doordat hun rechtsback onze linksback
neerhaalde. We kregen dus ruimte om te voetballen, maar ondanks dat wij met een man meer op
het veld stonden waren zij meer aan het voetballen. Uiteindelijk kregen we een corner en die werd
goed binnengeschoten door een speler van ons. De rest van de eerste helft gebeurde er niet veel.
In de kleedkamer was de trainer natuurlijk blij maar ook weer boos, want het ging niet altijd even
goed
Tweede helft:
We speelde de bal goed rond in de eerste minuten van de tweede helft. En ja daar stond onze top
spits voor het doel en scoorde de belangrijke 1-2. Robin kwam voor het doel van de tegenstander en
die dacht niet na en schoot hem mooi in het boven hoek. Toen ging het razend snel. Eerst nog de
nodige wissels er in zetten en dan verder met scoren. En na die mooie doelpunt scoorde marouan
weer een belangrijke doelpunt. Daarna kwam ook nog de 1-5 van martijn. Toen was het voorbij met