.
Verslagen
7
Schema’s
Wedstrijden zaterdag . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Wedstrijden zondag . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
11
11
13
Wie doet wat?
14
Stuur je verslag uiterlijk maandagavond naar [email protected] zodat volgende week jouw verslag hier te bewonderen is voor de hele club! Je kunt het verslag in MS Word of als losse tekst in een
email opsturen en eventueel een leuke foto los bijvoegen. Ook kun je het geheel in pdf-formaat opsturen om er zeker van te zijn dat de layout is zoals jij hem wil.
2
De volgende voorwerpen zijn helaas hun eigenaar verloren op de hockey en wachten op
• Legging zwart maat XL
Alle gevonden voorwerpen liggen te wachten op hun rechtmatige eigenaar in een witte was
box bij de ingang van de bestuurskamer. Uiteraard kan je mij ook mailen: [email protected]
(Nicole Rond)
MEDEDELINGEN
3
Sport en Spelmiddag
22 april
Uitnodiging Sport en Spelmiddag voor leden en niet-leden.
De week van 20 t/m 26 april is de Nationale Sportweek, daarom
organiseren wij
woensdagmiddag 22 april tussen 14.00 en 16.00u een gezellige
(hockey)spelmiddag.
We zetten op het 1e veld een spelparcours (met o.a. knotshockey) uit
op het veld. De bedoeling is, dat de kinderen onder begeleiding van
een ouder de verschillende opdrachten uitvoeren.
De wat oudere jeugdleden (C-D leeftijd) kunnen mee doen aan het
parcours of een extra training krijgen op veld 2.
Jullie mogen allemaal vriendjes (of vriendinnetjes) meenemen. We
hebben genoeg sticks op de club.
Geef je snel op via [email protected]
Wij hebben nog dringend hulp nodig van ouders, opa’s, oma’s en
andere vrijwilligers, die met de kinderen het parcours willen lopen.
Ook als vrijwilliger kunt u zich aanmelden bij Carin Wouters
( [email protected])
Hockey ervaring is niet nodig.
Hulp nodig bij sport en spelmiddag jeugd
We hebben nog niet alle ouders van jeugdleden via onze belactie kunnen bereiken, daarom
doen we nu via deze weg een oproep voor hulp bij onze sport en spelmiddag op woensdag 22
april. We hebben uw hulp hard nodig om er een leuke middag voor de jeugd van te maken.
laten verlopen.
Op de volgende pagina vinden jullie voor de laatste keer het voorlopige schema met de
vrijwilligersindeling. Wij willen jullie vragen deze goed door te nemen om te checken of je correct
ingedeeld staat. Dit hebben we natuurlijk naar eer en geweten gedaan, maar het kan natuurlijk zijn dat
we ergens de plank hebben misgeslagen… Maar hopelijk kun je paraat staan op de ingedeelde tijd; zo
niet, dan graag even een mailtje naar [email protected] en we passen dit uiteraard aan.
In het schema staan nog een aantal roze vlakken. Dit zijn nog niet bezette functies.
Hier zoeken we nog steeds een aantal mensen voor om deze te vervullen. Dus als je je nog niet
hebt ingeschreven: we hebben je hulp hard nodig! Ook hiervoor graag een mailtje naar
[email protected]. We zijn hartstikke blij met alle hulp die we kunnen krijgen.
Volgende week mailen we het definitieve schema door en deze komt natuurlijk ook weer in de 7-klap
te staan.
Mochten er nog vragen zijn, dan horen wij dat graag. En nogmaals bedankt voor de aangeboden hulp.
Wij wachten jullie reacties met smart af!
Groeten van Robert-Jan Kloosterman en Sandra Dijk
Afdeling vrijwilligersindeling
Chelmsford Commissie 2015
(P.s.: Volgende week zullen we ook het volledige programma voor het Chelmsford-weekend
publiceren in de 7-klap, dus houdt deze in de gaten!)
Verslagen
Stuur je verslag uiterlijk maandagavond naar [email protected] zodat volgende week
jouw verslag hier te bewonderen is voor de hele club! Je kunt het verslag in MS Word of als
losse tekst in een email opsturen en eventueel een leuke foto los bijvoegen. Ook kun je het
geheel in pdf-formaat opsturen om er zeker van te zijn dat de layout is zoals jij hem wil.
MF1 tegen Zundert MF2
Na een zomerse vrijdag hadden we natuurlijk allemaal gerekend op een mooie zaterdagmorgen. Helaas wij hebben de hele ochtend in de regen gestaan, maar onze meiden hebben er
zeker niet minder onder gespeeld.
Je kunt al zien dat ze al bijna een heel seizoen samen spelen, want de teamspirit wordt iedere
week beter. De dametjes krijgen al een ‘eigen’ positie. Hierdoor zie je dat de samenwerking
heel goed gaat. Goed verdedigen, goed aanvallen en het allerbelangrijkste is er met z’n allen
voor gaan. Nu dat deden jullie wel zaterdag, super meiden !!!!
Dus ondanks het slechte weer hebben de toeschouwers kunnen genieten van een leuke wedstrijd. Wij hebben dan uiteindelijk ook met 6-2 gewonnen. En deze overwinning hebben jullie
aan jezelf te danken.
Een wedstrijd met 4-0, een wedstrijd met 4-1 en een wedstrijd met 3-0 gewonnen. Nu dat zegt
toch wel genoeg. Jullie genieten wel van de overwinning. We zijn weer benieuwd naar a.s.
zaterdag.
VERSLAGEN
7
M8E2 tegen Gilze Rijen
Tessa speelt vandaag haar eerste wedstrijd in ons team. De vorige keer hebben we 14-1 gewonnen van Gilze Rijen dus vol goede moed beginnen we aan de wedstrijd. Al in de eerste minuut
maakt Tess de 1-0 en al snel maakt Emma de 2-0. Na deze mooie start wordt het al snel 2-2. De
tegenstander lijkt een compleet ander team te hebben en dit wordt toch pittiger dan gedacht!
We gaan de rust in met een 2-4 achterstand. Tijdens de rust geven Sandra en Siebe de meiden
een flinke peptalk: de algemene boodschap is vooral wakker worden (en met die regen zou dat
toch geen probleem moeten zijn)!
De tweede helft gaat het beter. De meiden voorin gaan er tegenaan, de verdediging werk beter
samen en Lotte staat prima te keepen. Na nog een doelpunt van Tess en een paar van Isa K
eindigen we de wedstrijd met 6-8.
Zevenbergen MD1 - Prinsenbeek MD2
Vandaag moesten we om 11 uur spelen. We moesten dit winnen of gelijk spelen om op de
eerste plaats te blijven staan. Ook hadden we een invaller: Floor, omdat we nogal wat geblesseerde hadden en een aantal die niet konden. We begonnen al goed, want na het beginsignaal
waren we al vol in de aanval. Even later was Prinsenbeek ook in de aanval, heel vaak werd hij
nog net op tijd de cirkel uit gespeeld door: Maud, Sofie, Yfke, en Roos. Maar een keer zit hij er
in, er werd gescoord door Prinsenbeek 0-1. In de rust werden we nog even toegesproken door
onze coaches en onze trainster. In de tweede helft hadden we heel veel kansen maar hij ging
er maar niet in. De keeper stopte echt alles: alle tip-ins van Marit en Diede. Ook heeft Ella
wel 10 keer hoog (ook op de lat) proberen te scoren. Maar eindelijk was dat goal er. Uit de
strafcorner; Floor nam aan en met een stuiter ging de bal het goal in. Het was echt een prachtig
goal. Ook hadden we heel erg goede scheidsrechters. Het was een leuke wedstrijd!
Groetjes Ella
VERSLAGEN
8
Tempo uit altijd lastig ook voor JB1
Zaterdag in de regen op naar BoZ, alwaar op de juiste wijze wraak genomen moest worden
voor de nederlaag thuis, de eerste wedstrijd van het seizoen in de 1e klasse. Het begon als
gedroomd, binnen enkele minuten 0-1 en de wedstrijd werd in handen genomen. Jb1 wisselde
regelmatig door en kon het initiatief houden. De 0-2 was verdiend. Door een miscommunicatie
achterin werd het kort voor rust 1-2.
Intussen werd duidelijk dat de o¨ udere scheids”zijn eigen wedstrijd floot, waarschijnlijk omdat
er 2 zoons van hem in tempo b1 speelden. In de rust maande de coach tot rust, niet door wie
dan ook uit het spel laten halen. Ook in de rust was er volkomen ten onrechte wat commotie
bij dezelfde scheids, Jesper en nog anderen zouden JA spelers zijn,....., waarschijnlijk omdat
zij met JA tegen hun JA meegespeeld hebben, is dit misverstand ontstaan. Maar ja als je niet
gewoon kan winnen in BoZ wordt alles uit de kast gehaald aldaar!
De 2e helft begon weer voor spoedig1-3. Daarna werd het zwaar, omdat tempo als nummer 2
aanzette, geholpen door.... juist. Uiteindelijk werden de 3 punten door 3-4 zege mee genomen
naar Zevenbergen. Zaterdag weer een finale, thuis tegen de nummer 1 Push b2, waar uit werd
verloren met 1-0. Waar eigenlijk gewonnen had kunnen worden.
Bij winst lonkt plaats 1.
Een niet toevallige toeschouwer.
De regen en kou was snel vergeten..
M8E1 - Push
Vandaag was de return wedstrijd van vorige week tegen Push; Deze hadden we dik gewonnen!
Natuurlijk proberen we de winst weer te pakken. Binnen 10 seconden zat het 1e doelpunt
voor ons er al in. De 1e helft was 6-1 voor ons. Alme had als keeper weinig te doen, maar
ook een paar mooi gehouden. Mika, Sterre, Puck en Meike hebben goed gescoord door middel
van goede voorzetten van het middenveld Onze verdediging was sterk en hield de tegenstander
weg van het goal. In 2e helft is het 9-1 geworden . Helaas net geen 10e goal gevallen!! Volgende
week op naar Gilze.
Groetjes Meike Verraes
VERSLAGEN
9
Tempo B1 – Zevenbergen B1
Zaterdag 11 april speelden wij tegen Tempo B1 dat was voor ons de moeilijkste tegenstander,
aangezien we de eerste wedstrijd tegen Tempo verloren met 5-1.
In het begin van de wedstrijd stonden we al snel voor met 1-0, door een intikkertje van Julian!!
We speelden in het begin heel goed daardoor kwamen we snel met 2-0 voor te staan door een
goal van Stef! Aan het eind van de tweede helft verzwakten we in ons spel.. en kregen we een
doelpunt tegen. We gingen met 2-1 de rust in.
Na wat fruit gegeten en wat gedronken te hebben, gingen we weer lekker van start. Jesper
kwam als snel met de 3-1, hij sloeg hem met een backhand door de keeper zijn benen!
Helaas werd het 3-2 door een ongelukkig goaltje. We verzwakten al weer aardig. Gelukkig
scoorde Max nog een lekker goal voor de 4-2. . . Toen kwam de 4-3 die heel teleurstellend
was. . . . Eind goed al goed, toch met een overwinning naar huis! En gewonnen van Tempo!
Groetjes Scott van den Kieboom
Jongens B1
Vets B - Etten-Leur
Onze laatste twee oefenpotjes tegen EL waren niet bepaald succesvol en dat gaf natuurlijk ons
wel genoeg stof tot nadenken. Gelukkig konden wij vandaag ons middenhart weer inzetten en
uiteindelijk scoorden zowel Christian met een wonderschone lob en Fedde met een strak schot
vanuit een van de strafcorners.
Opnieuw was Jasper ongelukkig in zijn doelpogingen, zo caramboleerde hij de bal op de paal
maar die miste net de tweede paal en dat leverde weer geen doelpunt. Maar wij houden vertrouwen, het moet raar lopen als we uit de laatste wedstrijden niet nog een tiental punten