Alle stukjes van de jeugd(C1,C2,D1,D2,E1,E2, F1,F2 en F3) mogen naar Manon Meijer
gestuurd worden. Mailadres is: [email protected] Graag inleveren voor
maandag tussen de middag. (12uur) De stukjes graag in gewone letters aanleveren, niet
VERSLAGJES VAN AFGELOPEN WEEKEND
VZV E1 – DSS E1
We moesten zaterdagavond om 18.15 uur tegen dss. Maureen en ik deden niet mee ik was er
wel alleen was ik de hele week ziek geweest. Dss speelde heel vel. We moesten er heel hard
voor werken. Ilva stond de 1e helft op doel. Ze was super goed bezig. Tweede helft ging lynn
u. op doel. Zij deed het ook super. We hebben gewonnen met 13 – 4.
Groetjes lynn bakker e1.
VZV E2 – Petten E1
Zaterdag mochten we om half zes de wedstrijd tegen Petten spelen. Naomi,Esmee en Kiara
konden helaas niet meedoen hiervoor kwamen Marleen,Lynn U en Channe ons versterken.
Lynn ging op het doel en we begonnen de wedstrijd al snel maakte Petten een doelpunt 1-0
Maar wij kwamen terug met een mooie bal van Marleen 1-1 ruststand. De tweede helft ging
Lynn U weer op doel ze deed het hartstikke goed ze heeft paar mooi ballen gered en break
out's maar toen kwam Petten 2-1 en toen scoorde Marleen weer 2-2 maar toen kwam petten
weer 2-3 en de eind stand was 2-5 voor Petten helaas jammer , Marleen ,Lynn en Channe