06 11796582
023 5277404
023 5261018
023 8444201
Rapid 1 en supporters hebben een flinke kater te verwerken omdat we onnodig verloren van mede hekkensluiter Odik. In het begin ging het gelijk op, rust
9-9. Hierna liepen we in 10 schitterende min. weg naar 15-10 en 17-12, om vervolgens weg te zakken, nog maar 2x te scoren en met 19-22 te verliezen.
Rapid 2 deed wat er van ze werd verwacht tegen Synergo. Hoewel het begin moeizaam verliep, stond het bij rust al 10-5. In de 2e helft lieten we de fouten
van de 1e helft achter ons en met mooie doelpunten in goede aanvallen liepen we weg naar een mooi Sesamstraatje en uiteindelijk een heerlijke 21-12!
Rapid 3 nam in de Kennemer meteen het initiatief tegen Madjoe. Hierdoor stonden we bij rust al op 9 – 4. Hierna wilden de doelpunten niet meer zo snel
vallen, maar de overwinning kwam niet meer in gevaar: 14 – 9. Op de 3e plaats en de top van onze klasse komt in beeld!
Rapid 4 begon zoals gewoonlijk slecht, dit keer in Nieuw Vennep, 3 - 0 achter. We hebben eigenlijk de hele eerste helft nodig gehad om gelijk te komen.
Na rust waren we duidelijk warm gelopen en had Kios het nakijken: een mooie 5 – 11 overwinning zet ons op de 1e plek in de poule.
Rapid 5 speelde uit tegen Sporting West. In de eerste helft waren wij duidelijk de betere partij, waardoor het met rust 4 - 6 stond. In de tweede helft lukte
het scoren helemaal niet meer, ondanks voldoende kansen. Zij gingen wel gewoon door, waardoor we uiteindelijk verloren met 7 - 6.
Rapid A1 speelde thuis een hectische en spannende wedstrijd tegen de Vinken. Ruststand 6 - 6. In een bloedstollende tweede helft werd in de laatste
tien minuten het verschil gemaakt en werd gewonnen met 13 - 11! Weer twee belangrijke punten voor het kampioenschap zijn binnen gehaald!
Rapid B1 moest voor veel thuispubliek tegen het lastige Fiks, alleen Fiks liep een fiks blauwtje op…7–0 met rust en toen was de wedstrijd eigenlijk al
gelopen. Eind 11-4 winst en door verlies van de nr 2 staan we nu op kop met 2 punten los! Landskampioenschap 14 maart Wolvega met potlood genoteerd.
Rapid B2 moest het opnemen tegen DSO in Alkmaar. Het begin van de wedstrijd ging gelijk op, tot vlak voor rust: 5 – 3. Daarna gingen we weer goed
verder en kwamen tot 1 punt verschil. Maar in de laatste minuten verspeelden we het, uiteindelijk werd er door ons met 11 - 8 verloren.
Rapid C1 Slordigheid heeft ons de das omgedaan tegen Tempo. Er werd niet zuiver genoeg naar elkaar gegooid, de rebounds werden te vaak verloren
en daardoor werd er onder het eigen kunnen gespeeld: 6 - 2 bij rust. Gelukkig een betere tweede helft met een eindstand van 9 - 5. Snel vergeten!
Rapid D1 startte niet scherp waardoor acties mislukten en we bij rust 1-0 achter stonden. Het praatje deed blijkbaar geen goed, want het werd 3-0. Vlak
voor tijd gingen we toch vlammen en stonden met 1 min. te gaan op 3-3. In de laatste sec. gooide Kios er een vrije bal in, en verloren we alsnog met 4-3.
Rapid D2 moest naar Madjoe en we begonnen goed, scoorden meteen. Daarna zakten we wat terug en werd het 2-1.Gelukkig kwamen we vlak voor rust
weer op gelijke hoogte. Hierna waren zij erg sterk, maar bleven wel missen en wij scoorden wel. Een spannende en zwaar bevochten overwinning: 2-3!
Rapid E1 begon de wedstrijd rustig en kwam 1 - 0 voor op OKV. Dat bleef een tijdje zo en daarna kwam de 2 - 0 en was het rust. De 2e helft begonnen
we wat minder en het werd daardoor 2 - 2. Daarna liepen we uit tot 4 - 2 en dit was ook de eindstand. Wel gewonnen, maar het kon nog wat scherper.
ZAALPROGRAMMA ZATERDAG 31 JANUARI 2015:
(RAPID 4 + D1 + D2 : -VRIJ!-)
TEMPO 1 - RAPID 1 (OKD-11594), aanvang 20.40u, Limeshal, Kees Mustersstraat 8, Alphen aan de Rijn
DAMES SELECTIE
HEREN SELECTIE
COACH Erik de Boer Teambegeleiding: Jan v Eeken
Vertrek in onderling overleg!
res: wordt aangewezen
RODA 3 - RAPID 2 (R2J-14647), aanvang 16.05u, Sportzaal Trias, Saendelverlaan 2, Krommenie
COACH Cock Hendriks Teambegeleiding: George Lamars
Vertrek 14.15u!
res: Robin Dekker, Sietse Pel
res: Karin Schoo
SDO 2 - RAPID 3 (R4P-14691), aanvang 14.10u, Sportcentrum de Vosse, Vosselaan 152, Hillegom
DAMES Rachel Passchier, Nadine Reijnders, Karin Schoo, Manèl de Swart, Carola de Vries
HEREN Robin Dekker, Jeffrey Miedema, Jesse Onnekink, Sietse Pel, Yanno Walter
COACH Walter Teeuw
Vertrek 12.30u!
RAPID 5 – EKVA 7 (R7D-7960), aanvang 14.10u, Kennemer Sportcentrum – veld midden
DAMES Erica Klooster, Erica Kramer, Sylvia v Norden, Angelique Scholten
HEREN Paul Dekker, Willem Ennik, Hans Kramer, Leo Rotteveel, Martien Schriemer
AURORA A1 - RAPID A1 (A2H-17791) aanvang 11.55u, Kennemer Sportcentrum - veld West
DAMES Lisanne Beths, Marjet vd Hoven, Suze de Swart, wordt aangevuld
HEREN Rick vd Berg, Tom Huyben, Jeffrey Lanser, wordt aangevuld
COACHES Jasper Dekker, Miriam Molenaar
1
reserveshirts!
res: wordt aangevuld
RAPID A2 – MADJOE A2 (A3E-5839) aanvang 13.00u, Kennemer Sportcentrum – veld midden
DAMES Sabine Beths, Amber Keizer, Maaike Verweij, Denise Wezenberg
HEREN Tom Franken, Daniël Groskamp, Kibo Reinders, Job Eijgenhuijsen
COACHES Mariët Christiaans, Joy v Kampen
res: Fleur Verweij
res:Thomas Picard
TEMPO B1 - RAPID B1 (B1E-19163), aanvang 16.00u, Limeshallen, Kees Mustersstraat 6, Alphen ad Rijn
Vertrek 14.30u!
DAMES Emma Neijzen, Cheska Ham, Bente Schriemer, Anouk Ros
res: Sabine Beths
HEREN Bas Groskamp, Bram Willemsen, Bas Neijzen, Torben Ham
res: Job Eijgenhuijsen
COACH Mike Scheffer
RAPID B2 – WWSV B1 (B3E-4336) aanvang 12.00u, Kennemer Sportcentrum – veld midden
DAMES Madelief de Jong, Fleur Verweij, Aline de Vries, Anouk Ros
HEREN Thomas Picard, Gerben Terwee, Job Eijgenhuijsen, Tijmen Ennik
COACHES Jeroen Walter en Jetze Mooi
Aanwezig 11.30u!
res: Shardee Timmerman
RAPID C1 – TOP C3 (C3C-5428), aanvang 10.55u, Kennemer Sportcentrum – veld west
DAMES Dieuwke Timmer, Marjolein Keizer, Demy v Opzeeland, Isa Tol, Shardee Timmerman
HEREN Jochem Rietveld, Tije Eijgenhuijsen, Nando Zantingh, Bas de Ruiter
COACHES Marco Zantingh, Robin Dekker
Aanwezig 10.25u!
BEP E1 - RAPID E1 (E2B-10852), aanvang 09.55u, Beukenkamp, Van IJsendijkstraat 365, Purmerend
DAMES Lotte v Goinga, Fenne v Wijngaarden
HEREN Stijn Thoolen, Tim Zijlstra, Splinter Waasdorp
COACH Bas Neijzen
Vertrek 08.45u!
RAPID E2 – CRESCENDO E3 (E3G-11155), aanvang 10.00u, Kennemer Sportcentrum – veld west
DAMES Eef Thoolen, Arife Atmaca
HEREN Sam Goedhart, Casper v Berloo, Marijn Visser
COACHES Nadine Reijnders en Marjet vd Hoven
Aanwezig 09.30u!
RAPID F1 – AVANTI F2 (F1C-9575), aanvang 10.00u, Kennemer Sportcentrum – veld west
RAPPERD NR 5
Deze komt uit op zaterdag 7 februari! Inleveren van al jullie wedstrijdverslagen en andere leuke kopy kan