Taurus ontvangt SV Dynamo en Zaanstad Op deze

Taurus ontvangt SV Dynamo en Zaanstad
Op deze 'Super Sunday' staan er twee wedstrijden op het programma. De hele
zondagmiddag topvolleybal in de Kruisboog. Om 14.00 uur in de topdivisie voor vrouwen de
wedstrijd Oskam Taurus tegen de huidige nummer twee SV Dynamo uit Apeldoorn en om
17.00 uur in de eredivisie voor mannen de wedstrijd Kootfin Taurus tegen Zaanstad.
Allereerst zijn de dames aanwezig op het center court. Bij de dames was vorige week de
ontmoeting met die andere Apeldoornse ploeg uit de topdivisie nml. Alterno 2. De eerste
twee sets was Oskam Taurus duidelijk de betere ploeg en met 25-11 en 25-17 stond er al
snel een 2-0 voorsprong op het bord. De derde set werd er wat te makkelijk gedacht en die
fout werd gelukkig in de vierde set weer recht gezet. Zo werden er ook vorige week drie
punten bijgeschreven op het totaal.
Deze week hebben we een debutante binnen onze gelederen. Niemand minder dan
international Carlijn Ghijssen-Jans heeft besloten om zich bij ons te voegen. Wij zijn daar
natuurlijk erg blij mee!
Met Zaanstad als tegenstander is het een bijzondere ontmoeting bij de mannen, omdat
trainer/coach Arjen Schimmel vorig jaar nog aan het roer stond bij Zaanstad Niet alleen de
prognose van de Nevobo wijst op een overwinning voor Kootfin Taurus vandaag. In de
Kruisboog heeft Kootfin Taurus dit jaar nog geen wedstrijd verloren. Zaanstad daarentegen
is er tot nu toe nog niet in geslaagd een wedstrijd buiten de deur winnend af te sluiten.
Zaanstad wist echter wel al meerdere malen te verrassen, door punten te snoepen van
hoger geklasseerde teams zoals Draisma Dynamo en Prins/VCV. Kootfin Taurus is dus