Scheidsrechter: M. Laraj
Na een weekend zonder competitieverplichtingen gaan de mannen van René Koetsenruyter
vandaag weer proberen de 3 punten in de Delft te houden.
Het zit DVC de laatste weken niet echt mee. Drie weken geleden speelde DVC een lekkere
eerste helft tegen DVO’32 en leek het met een 2-0 ruststand de thee te gaan opzoeken. Een
laat tegendoelpunt voorkwam dat en wat volgde was een compleet andere tweede helft dan
de eerste helft waarin tot overmaat van ramp DVO’32 ook nog de gelijkmaker op het
scorebord wist te krijgen. De teleurstelling was na het laatste fluitsignaal van de gezichten
van de spelers af te lezen. Twee weken geleden in de uitwedstrijd in Schiedam bij GGK
kwam DVC binnen no-time op een 2-0 achterstand. DVC was niet wakker. Keeper Bart van
Grootveld voorkwam daarna een nog grotere achterstand door een penalty uit zijn doel te
ranselen. DVC werd toen wakker en kreeg een aantal dotten van kansen. Helaas stond het
vizier van de spitsen niet op scherp. Na een terechte rode kaart van een van de
Schiedammers kwam DVC een kwartier voor tijd op 2-1 door een mooi doelpunt van Dion
Meijer. Daar bleef het helaas bij en het volgende onnodige puntverlies was een feit.
Vandaag weer een nieuwe kans op drie punten. DVC treft vandaag een oude bekende: het
Rotterdamse NOC Kralingen. NOC Kralingen presteert nog onder de maat want het staat met
1 punt uit 6 gespeelde wedstrijden op de een na onderste plaats. DVC is echter niet in de
positie tegenstanders te onderschatten, dat hebben de afgelopen wedstrijden wel bewezen.
DVC zal er dus vol tegen aan moeten gaan om de punten aan de Brasserskade te houden.