De uitslag is als volgt: 01 Enschede Bowls Ver 6 Cor Renshof, Alex

Hallo Bowlsvrienden,
Op het met zonovergoten hockeyveld aan de Geessinkweg te Enschede verzamelden zich
woensdagmorgen 30 juli , 32 triple-teams om in 4 rondes van 8 ends of 75 minuten te strijden wie
zich winnaar mocht noemen van het Outdoor Zomertoernooi van De Enschedese Bowls Vereniging.
De weergoden waren ons ook dit keer voor de vijfde maal goed gestemd en zo konden wij een mooie
zonnige dag verwachten, in de namiddag dreigde een bui maar die verwaaide en dreef gelukkig over.
Er werd soepel om gegaan met begintijden van de rondes. Daar waar het kon werden pauzes tussen
de rondes ingekort.
Na de tweede ronde waren er nog 10 teams met de volle winst van 4 punten:
We geven de namen van de eerste vier na de 2de ronde.
4
Na de lunchpauze met soep en stokbrood begonnen we de 3de ronde een kwartier vroeger dan
gepland, wegens dreigende weersomstandigheden. Vijf teams bleven na de 3de ronde ongeslagen.
Het was spannend tussen BC Woods Appeldoorn 2 en Bowls Losser 1, er was slechts een verschil
5
In de 4de ronde kon Bowls Losser 1 en Ensch. Bowls Ver. 7 zich niet handhaven en verloren resp. met
13 -3 van Stouw-End 3, en met 9-5. Van B.C. Almelo 3,
BC Woods Appeldoorn 2 won met 1 shot van Ensch. Bowls 5 dat was niet genoeg en werd tweede
Ensch. Bowls Ver. 6 won ruim met 18-4 van BV Haakbergen 3 en werd met 5 netto shots meer
winnaar van ons toernooi.
De uitslag is als volgt:
01 Enschede Bowls Ver 6
02 BC Woods Appeldoorn 2
03 Enschede Bowls Ver. 1
04 Stouw-End 3 Wierden
Cor Renshof, Alex Wayerdink, Ria Leerkotte.
Joop en Hermie Van den Berg en Henk Veenstra.
Aaldert Schipper, Wim Hendriks en Chris Efftink.
Jannie Heideman, Gerrit Wiggers en Jo Schildwacht.
Wij kunnen terugblikken op een goed geslaagd toernooi zonder incidenten.
Wij willen de deelnemers bedanken voor hun deelname want zonder spelers geen toernooi.
Allen Hartelijk Dank.
Volgend jaar wordt het nog mooier dan hebben fenders en een ditch.
De volledige uitslag en de foto’s van het toernooi zijn op onze website te zien.