Oostrum
Wedstrijdverslagen:
SV United - SVSH
5-2
Afgelopen woensdag speelden we onze eerste wedstrijd van de binnencompetitie. Even wennen aan
het late tijdstip, alle voetjes weer van tafel, want we ontmoeten een pittige tegenstander in de
dames uit Someren-Heide!
Het is altijd even wennen om weer in de zaal te spelen, echter, afgelopen woensdag ging ons dat
prima af. Diana scoorde het eerste punt aan onze zijde met een bal kort onder de korf, 1-0. Dit eerste
punt viel al in de derde minuut, een mooie binnenkomer! Een minuut later maakte SVSH de stand
gelijk met een doorloopbal, 1-1. In de 5de minuut van de eerste helft wist Loes te scoren met een
afstandsschot, 2-1! Het spel was fanatiek en het baltempo lag redelijk hoog. Door een goede
verdediging wist SVSH weinig kansen te creëren. United daarentegen…. Melanie scoorde in de 8ste
minuut de 3-1 met een afstandsschot. En ook het volgende punt was in ons voordeel toen Jolanda de
4-1 scoorde met een afstandsschot. Met deze stand gingen we de rust in waar Gemma ons een
aantal aanwijzingen gaf. De tweede helft bleek wederom in ons voordeel. Loes wist na 5 minuten een
mooie kans te creëren met een doorloopbal, maar helaas miste deze de korf. De tweede helft was
over de gehele linie een stuk kansrijker dan de eerste helft, maar veel kansen werden gemist, vooral
door SVSH. Wij wisten in de 13e minuut weer een kansje te benutten toen Diana een afstandsschot
maakte waardoor een voorsprong van 5-1 ontstond. In de allerlaatste minuut van de tweede helft
wist SVSH nog net de 5-2 te maken met een doorloopbal. Helaas hadden ze toch nog het laatste
woord… Maar wij gingen (wederom ;)) met de winst naar huis!
Sporting ST B2 - SV United B2 5 - 8
Zaterdag 15 november hadden we onze tweede wedstrijd van het binnen seizoen. Sporting ST was
onze tegenstander. Het was een leuke wedstrijd om te spelen. Het eerste doelpunt was voor
Sporting met een doorloopbal. Maar Vivian compenseerde de score met een mooi afstandsschot.
Helaas kregen we na ons doelpunt weer een doelpunt tegen door een doorloopbal. Gelukkig had
Britney, onze reserve die meedeed, gescoord met een afstandsschot. Toen kwamen er twee
strafworpen voor allebei de teams, beide strafworpen zaten en Lieke scoorde bij ons. Britney had
weer een mooi doelpunt gemaakt met een klein kansje. Kyra wist het vijfde doelpunt te maken met
een mooi afstandsschot. Toen viel het zesde doelpunt door mij met een afstandsschot. Na mijn
doelpunt scoorde Lieke alweer snel genoeg met weer een afstandsschot. En Britney, onze reserve,
scoorde haar derde doelpunt in de wedstrijd met een mooie doorloopbal. In de laatste 10 minuten
van de wedstrijd wist Sporting nog twee doelpunten te maken met een afstandsschot. De einduitslag
van de wedstrijd was 8-5 voor United! We hopen op meer uitslagen net zoals de eerste twee
wedstrijden.
Groetjes Anouk Philipsen.
SV United C2 - ZSV C2
12 - 1
Het klinkt vreemd, maar we mochten naar Deurne afreizen voor onze thuiswedstrijd tegen de
meiden van Zeilberg. De meiden van United leken nog een beetje slaperig, maar toen ze in het veld
stonden was daar niets meer van te merken. Al snel kwamen we op een voorsprong door een mooie
actie van Esther. Even later kwam ZSV met een klein afstandsschot en scoorde de gelijkmaker.
Daarna domineerde United de wedstrijd. We hadden veel kansen en Lotte, Gwen, Esther en Silke
brachten de ruststand op 5-1. De coaches waren natuurlijk tevreden, pepten ons op en stelde een
snoepje in het vooruitzicht, als we onze winst zouden verdubbelen. Dat was niet tegen dovemans
oren gezegd, want Lotte maakte snel de eerste twee rake doorloopballen. Marit benutte een
strafworp en Marit knalde een afstandsschot erin. Er werd hard gewerkt en Lotte maakte vervolgens
onze 10de treffer. De buit was binnen, maar er was nog wat tijd over. Gwen scoorde van afstand en
Marit benutte een kleine kans vanuit de afvang. In totaal werd de bal 60 keer afgevangen met dank
aan onze geblesseerde dames, Evi en Dani, die dit mochten turven voor de wisselbeker. Het spel was
misschien soms een beetje gehaast, maar super inzet en super gespeeld meiden.
De coaches van de C2
De Merels D1 - SV United D1 6 - 3
Hoi allemaal,
Vandaag mochten we uit spelen tegen de Merels uit Melderslo. Dit was in de sporthal van Sevenum.
De Merels waren sterke tegenstanders en ze kwamen dan ook op voorsprong. Met de rust was het 30. In de 2e helft scoorden we nog drie keer tegen door 2 doelpunten van Marly en 1x Feline maar we
kregen ook nog 3 doelpunten tegen. De einduitslag was dan ook 6-3.
Volgende week beter. Gr. Sanne
Oranje-Wit F1 - SV United F1a 7 - 14
Vandaag mochten we in Oostrum spelen tegen Oranje-Wit uit Leunen. We scoorden er flink op los en
het verdedigen ging ook goed, zelfs toen we tegen 5 meisjes mochten spelen. We konden goed
oefenen wat we op de training hadden geleerd. Uiteindelijk hebben we de wedstrijd gewonnen met