De biljartvereniging 't Karrekot organiseert het WK-spel. Om hieraan deel te nemen hoeft u geen voetbalkenner te zijn.


Voorspel de rust- en de eindstanden van de groepswedstrijden 48x
de
Voorspel de 2 ronde wedstrijden (16 ploegen) + uitslagen van iedere groep gaan er 2 over.
Voorspel de kwartfinalisten (8 ploegen) + uitslagen.

Hoeveel doelpunten scoort Nederland (a.h.v. de uitslagen)
Hoeveel doelpunten krijgt Nederland tegen (a.h.v. de uitslagen)
Hoeveel doelpunten worden er in dit toernooi gescoord (a.h.v. alle uitslagen)

Juiste voorspelling van de ruststand (groepswedstrijden) ................................................ :
Juiste voorspelling van de uitslag (groepswedstrijden) ..................................................... :
Afwijkende voorspelling (ruststand) *................................................................................ :
Afwijkende voorspelling (eindstand) * ............................................................................... :

Hoeveel doelpunten scoort Nederland (a.h.v. de uitslagen) ............................................. :
Hoeveel doelpunten krijgt Nederland tegen (a.h.v. de uitslagen) ..................................... :
Juist aantal gescoorde doelpunten van het toernooi (a.h.v. de uitslagen) ........................ :
Juist aantal doelpunten van de toernooi topscoorder ....................................................... :
Juist aantal penalty's (gemaakt of niet) van het toernooi .................................................. :
Voorspel het totaal aantal gele kaarten van het toernooi .................................................. :
Voorspel het totaal aantal rode kaarten van het toernooi ................................................. :
de
Voor iedere goede uitslag v.a. de 2 ronde (ongeacht de ploegen) ................................ :