Alle teams speelden ook deze week weer een uitwedstrijd en net als vorige weken met wisselend succes.
Winst was er voor A1, B1, D1, F1 en F2. Bij de meeste winstpartijen werd veelvuldig gescoord door onze
spitsen. Wat te denken van 5-1, 6-0 , 7-3 of 10-3?
Verlies was er ditmaal voor A2, C1, E1, MD1 en MD2. Voor E1 en MD2 was het wel een erg wrange dag op
voetbalgebied; met maar liefst 0-15 en 2-12 keerden de SCMH-spelers weer terug naar Mariaheide.
Gelukkig zat het weer zaterdag wel mee dus er viel nog genoeg te genieten.
We hebben van twee teams deze week geen verslag gekregen. Jammer, maar vorige week werden er vijf
verslagen niet ingeleverd dus we zijn op de goede weg.
Zat. 22-11-2014 Vow A1 - SCMH A1
Milan v. Hees Thijs v. Stiphout Roy v.d. Boogaard en Pieter v.d.
uitslag: 1-5
We begonnen slecht met de waring up. Giel kon toveren en hij toverde de bal weg. We begonnen goed en
na 1.19 minuten lag de bal er voor ons al in. Na vele gemiste kansen kwam Olland terug in de 28 e minuut; 11. Zo bleef het tot de rust. In de 2e helft ging het een stuk beter. In de 67e minuut werd het 1-2, twee minuten
later was het Thijs die het netje vond, 1-3. Roy werd onderuit gehaald in de 16, penalty, die koelbloedig door
Koen werd binnengeschoten, 1-4. Het slotakkoord was ook voor Koen, die goed reageerde toen Roy de paal
had geraakt. Eindstand 1-5, we zijn door naar de volgende ronde in de beker: 9 punten uit 3 wedstrijden!
Ouders bedankt voor het rijden en Vince bedankt voor het vlaggen. Volgende week om 13.15 uur
bijeenkomst, eerst bespreking en dan uit naar Blauw Geel. Houdoe! Volgende week iedereen kantine!!
Kannen in overvloed.
Blauw Geel A4 - SCMH A2
uitslag: 2-1
Op deze zonnige zaterdagmiddag stond de 2e bekerwedstrijd tegen Blauw Geel A4 op het programma. We
begonnen sterk en na 30 seconden schoot onze links half Rob de bal van 25 meter over de keeper, 0-1. Na
een goed eerste kwartier zakten we wat in en kwam het fysiek sterkere Blauw Geel opzetten. Dit resulteerde
in twee goals kort na elkaar voor de tegenstander rond de 30e minuut, 2-1. Dit was ook de ruststand. Na rust
een evenwichtige wedstrijd die zich op het middenveld afspeelde. Met nog 2 kleine kansjes voor Gerson en
Roel die gemist werden, bleef de ruststand ook de eindstand: 2-1.
Irene B1G – SCMH B1
Geen verslag ontvangen.
uitslag: 0-6
Irene C1 – SCMH C1
uitslag: 7-0
We beginnen aan de derde wedstrijd van de beker. We beginnen meteen in de aanval, jammer skip net op
de paal. Jammer dat we hadden verloren met 7-0 maar volgende keer beter. Tom had toch goed gekeept
ook al had die er 7 door gelaten. Iedereen raakte geblesseerd, en toch gingen we door met voetballen. Bij de
rust stand was het 4-0. Na rust was het uiteindelijk 7-0. Jammer jongens volgende keer beter.
Irene D1 – SCMH D1
uitslag: 1-2
Irene uit, en toch een beetje thuis. De derde bekerwedstrijd op rij. Vandaag eindelijk de overwinning? We
begonnen met veel overwicht tegen deze "angstgegener". Irene was ons namelijk in het verleden al vaak te
slim af, snoepte ooit het kampioenschap af, en wat al niet meer. We kregen meteen goede kansen. Schot
van Teun op goal, en in tweede instantie stond Rowdy precies goed en kon binnen knallen. Terechte
voorsprong. Maar toen net voor rust, zwak uitverdedigen werd afgestraft door Irene, een kans een goal. Dus
de rust in op 1-1. Tweede helft waren we toch minder dan de eerste. Irene speelde hard, en liet ons moeilijk
in het spel komen. Maar de kans die Teun kreeg rondde hij koel af. Voorsprong 1-2. Met wat kunst en
vliegwerk trokken we de overwinning over de streep. Eindelijk. Nu kan het seizoen dan toch beginnen. Wim
bedankt voor het fluiten, en dames bedankt voor het rijden.
Ollandia E1 – SCMH E1
uitslag: 15-0
Om 9.00 uur stonden we al op het toen nog verlaten voetbalveld van Ollandia. Onze jongens begonnen zich
al lekker warm te spelen, en toen na een half uur de wedstrijd begon, deed Gijs al binnen enkele minuten
een poging te scoren. Helaas, deze mislukte. Ollandia komt gelijk terug, maar Aiden zorgt er voor dat er
geen goal komt. Maar de jongens en meid van Ollandia zijn goed op elkaar ingespeeld en een 2 e aanval
volgt, dankzij het goede keeperswerk van Giel wordt deze aanval afgeweerd. Jammer genoeg is er echter
geen houden aan voor onze E1, en Ollandia begint te scoren. Het is 1-0, en al gauw 2-0. Luuk doet z’n best
er uit te halen wat er in zit, maar het is zo 3-0. Tygo gaat er voor om de bal toch voor de goal van Ollandia te
krijgen, maar al snel is de bal weer in het bezit van de tegenstander. Het ene na het andere doelpunt volgt.
Echter wat een topper is Giel als keeper, hij houdt vele malen de bal tegen. In de rust is het al 7-0 voor
Ollandia. In de tweede helft is er helaas geen verbetering voor SCMH. Sten verdedigt zo goed hij kan, en
een aantal keren blokt hij de bal uitstekend. En als Tjeu, Matthijs of Loek de kans krijgen wordt er gelijk weer
gevochten voor de bal. Er komt nog een corner, genomen door Matthijs, en Gijs schiet hard op goal. Helaas,
er over heen. De doelpunten blijven komen bij Ollandia, en als er afgefloten wordt is het helaas 15-0.
Jammer voor onze E-tjes, ze hebben hun best gedaan. Maar hier waren ze niet tegen opgewassen.
Volgende wedstrijd beter!
Boerdonk F1 – SCMH F1
uitslag: 3-7
Eerste helft: We gingen om 10.00 uur naar Boerdonk. Om 11.00 uur begon de wedstrijd, binnen 1 minuut
wist Boerdonk al te scoren. Maar Guus kon vrijsnel de 1-1 scoren door een assist van Luca. Door goed
onderscheppen van Guus kwamen we op voorsprong doordat hij de bal klasse inschoot; 1-2. Er waren veel
kansen over en weer. De kansen waren toch voor SCMH. Noud onderschept de bal en schiet hem van bijna
een onmogelijke hoek raak: 1-3. Vrijwel meteen daarna scoort Noud ook de 1-4 d.m.v. een lobje. Joep neemt
een corner en Pepe wist daaruit een doelpunt te scoren 1-5. Boerdonk kon vrijsnel de 2-5 maken.
Tweede helft. Na een peptalk van Maarten begonnen we weer fris aan de tweede helft. Na 3 minuten
scoorde de tegenstanders 3-5. Pepe maakte bijna een doelpunt maar helaas op de paal. Joep krijgt een vrije
trap, een hard schot maar helaas op de lat. Er zijn weer genoeg kansen, maar we weten ze niet goed te
benutten. Maar uiteindelijk vanuit een flinke afstand weet Joep het net te vinden, GOAL!!! 3-6
Luuk en Thomas houden het achterin goed dicht en werken keurig samen met onze fantastische keeper
Boris. Mats is een goede middenvelder en weet steeds goed de vrije man te vinden voorin. Ook Pepe wist
nog een mooi doelpunt te maken vanuit een vrije trap; 3-7. Dit bleef ook de eindstand. Klasse jongens, super
gedaan.!!
(Verslag gemaakt door Linda van de Broek)
Erp F6 – SCMH F2
uitslag: 3-10
In lijn der verwachting deze week (dikke) winst voor de F2 tegen de F6 van Erp. We gingen gelijk goed van
start en overheersten duidelijk op de helft van de tegenstander. Na 3 minuten opende Owen de score na een
voorzet van Lars. Binnen de 10 minuten wist Owen er in totaal 3 in te schieten. Na een kwartier spelen,
waarbij Erp helemaal geen kansen kreeg, zette Lars de stand op 0-4 door een corner van Jordy af te maken.
Hierna scoorden Jouri en Owen weer, en werd uiteindelijk de rust ingegaan met 0-7 door een afstandsschot
van Jouri die hoog in het net kwam. Na de rust had Erp zich duidelijk herpakt, en opende meteen de aanval
door al na 2 minuten de stand op 1-7 te brengen. Nu kregen ze echt de smaak te pakken en maakten er
meteen maar 2-7 van. Lars wist ons echter weer bij de les te krijgen: 2-8. Hierna ging het vrij gelijk op, en
werd er om en om nog een keer gescoord. In de laatste minuut, bij een stand van 3-9, werd een corner door
Mark behendig teruggelegd op Jordy. Jordy speelde de bal door naar Jouri die de eindstand hiermee op 3-10
zette. Er wordt steeds vaker overgespeeld en als een echt team opgetreden. Siebe, goed gekeept, en vooral
ook mooie reddingsduiken bij de penalty’s. Allemaal fantastisch gespeeld, ga zo door!
Irene MD1 – SCMH MD1
uitslag: 5-1
Fc de Rakt MD1 – SCMH MD2
uitslag: 12-2
Vandaag gevoetbald in Uden tegen de Rakt. De eerste helft was het 5-2. Emma heeft er twee gescoord. De
tweede helft hadden wij geen doelpunten meer gemaakt.
Wel veel tegengehouden maar De Rakt scoorde er nog 7. Eindstand 12-2. Groetjes Marit Rovers.