Gevonden voorwerpen . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Rabobank Clubkas Campagne . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
4
Verslagen
5
Schema’s
Wedstrijden zaterdag . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
9
9
Wie doet wat?
10
Stuur je verslag uiterlijk maandagavond naar [email protected] zodat volgende week jouw verslag hier te bewonderen is voor de hele club! Je kunt het verslag in MS Word of als losse tekst in een
email opsturen en eventueel een leuke foto los bijvoegen. Ook kun je het geheel in pdf-formaat opsturen om er zeker van te zijn dat de layout is zoals jij hem wil.
Gevonden voorwerpen
De volgende voorwerpen zijn helaas hun eigenaar verloren op de hockey en wachten op
• Vest rood, merk Rebel, maat 4-5 jaar
Alle gevonden voorwerpen liggen te wachten op hun rechtmatige eigenaar in een witte was
box bij de ingang van de bestuurskamer. Uiteraard kan je mij ook mailen: [email protected]
(Nicole Rond)
MEDEDELINGEN
3
Rabobank Clubkas Campagne
2 april
Sinds 2014 bestaat de Rabobank Clubkas Campagne. In deze Rabobank Clubkas Campagne
bieden wij de leden van Rabobank West-Brabant Noord meer zeggenschap in de verdeling
van co¨operatief dividend. Tijdens deze campagne mogen leden van onze bank hun stem uitbrengen op een of meer vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Deze
stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht
worden, des te meer geld ontvangt deze vereniging of stichting van Rabobank West-Brabant
Noord.
Stemmen
Leden van de bank mogen met stemmen €125.000 verdelen over de verenigingen en stichtingen die meedoen. De stemperiode is van donderdag 2 april tot en met donderdag 14 april
2015. Leden van Rabobank West-Brabant Noord ontvangen een stemkaart met een persoonlijke stemlink. Ieder lid ontvangt vijf stemmen, waarvan zij er twee op dezelfde vereniging of
stichting mogen uitbrengen. Verenigingen en stichtingen worden gestimuleerd om stemmen
te werven, met eigen en door Rabobank West-Brabant Noord beschikbaar gestelde promotiemiddelen.
4
Verslagen
Stuur je verslag uiterlijk maandagavond naar [email protected] zodat volgende week
jouw verslag hier te bewonderen is voor de hele club! Je kunt het verslag in MS Word of als
losse tekst in een email opsturen en eventueel een leuke foto los bijvoegen. Ook kun je het
geheel in pdf-formaat opsturen om er zeker van te zijn dat de layout is zoals jij hem wil.
Schouwen Duiveland - M6E1
Om half 9 vertrokken we vol goede zin en met droog weer naar Zeeland. Helaas begon het
halverwege de rit te regenen en het hield niet meer op. In de regen en kou begonnen de
meisjes aan de wedstrijd. In het begin waren ze aan elkaar gewaagd, maar toch valt het eerste
doelpunt voor Schouwen. De keeper van Zevenbergen weet een doelpunt te verhinderen, maar
even later volgt toch de 2-0. Ook wij krijgen een kans om te scoren,maar de bal gaat er helaas
niet in. Vlak voor de rust wordt het nog 3-0. De tweede helft doen de meiden echt hun best
in de regen en kou, maar Schouwen blijkt letterlijk en figuurlijk toch een maatje te groot voor
onze meiden. De eindstand wordt 6-0. Over twee weken gaan ze er zoals altijd vol goede moed
weer tegen aan.
Gr. Heidi
Zevenbergen M8E1/ Zevenbergen M8E2
Dit was de derby waar we het hele jaar voor klaargestoomd zijn, tegen onze trainingsmaatjes
van M8E2 en we waren gebrand om te winnen. We zijn goed aan de wedstrijd begonnen en
scoorden meteen uit de eerste strafcorner, Minke sloeg in en door Sterre werd de bal in het
goede hoekje geplaatst. Hierna waren we alles een beetje kwijt, de bal, de tegenstander en
uiteindelijk onszelf en vlogen de doelpunten om ons de oren. Met rust stonden we dan ook
met 4-1 achter.
Coach Wim veranderde de opstelling samen met een opbeurende speech en na een appeltje en
banana begonnen we volle goede moed aan de tweede helft. Dit heeft gewerkt en alles liep ook
meteen beter. De doelpunten volgden elkaar al heel snel op door Puck en Sterre en we staan
na 33 minuten spelen met 4-4 gelijk. Het andere team duwde met de laatste krachtinspanning
de bal toch nog een keer in de goal in de laatste minuut en dit werd meteen de eindstand 4-5.
Helaas, 4-4 was een mooiere stand geweest, hierna gezamenlijk gedronken en werden koeken
en chocolade getrakteerd door en voor beide teams .
Groetjes, Milou
Zaterdag gaan we eindelijk onze inhaalwedstrijd tegen Push spelen
VERSLAGEN
5
HSD - Zevenbergen JD1
Na een lange reis naar Zierikzee kwamen we enthousiast het veld op. Senna is vandaag als
keeper. De wedstrijd werd veel gespeeld op de helft van de tegenstander, Senna had niet
veel te doen dus ging hij maar op de grond zitten, hij heeft er een tegengehouden en ook eentje
erdoor gelaten. Uiteindelijk werd het 17-1 voor ZEVENBERGEN!!!!! Nol heeft 5 keer gescoord,
Mees H heeft 3 keer gescoord,waarvan 2 keer hoog in het doel, Erik heeft 2 keer gescoord, Lars
1 keer, Thomas 4 keer gescoord en Niels 2 keer. Tevreden gingen we weer terug naar huis.
MD1 tegen Olympia MD1
Het was geen lekker weer om te hockeyen. Het was nat en koud. De wissel speelsters zaten al
weer voor de derde wedstrijd onder een deken om warm te blijven. Het was echt lente!
De eerste helft scoorde Sofie uit een erg mooi genomen strafcorner de 1-0. Helaas scoorde
Olympia snel daarna de 1-1. Iedereen deed heel hard zijn best en we scoorde 2-1. Kort voor
rust maakte Olympia de gelijkmaker, 2-2. Helemaal nat begonnen we aan de tweede helft.
Papa’s en mama’s stonden langs de kant onder paraplu’s en ook vanuit het clubhuis stonden er
supporters te kijken.
We kregen best nog wel wat kansen maar de bal wilde maar niet in de goal van de tegenstander
verdwijnen. Eindstand 2-2. Gelukkig had de nummer 2 ook gelijk gespeeld zodat we met 3
punten aan kop blijven staan in onze poole.
Groetjes Maud
VERSLAGEN
6
HCZ MD3 – Warande MD8
We moesten uit in Oosterhout tegen Warande. Het hele team was compleet en iedereen was fit!
Na het fluitsignaal hebben we in de 6de minuut een strafcorner voor ons. Eva slaat hem er weer
zoals gewoonlijk lekker hard in! 1-0. Tweede strafcorner in de 9de minuut. Deze is gescoord
door mij. 2-0. 10de minuut krijgt Tirza een bal tegen haar hoofd en moet gewisseld worden.
Maar Tirza is een bikkel en gaat even later met een grote bult gewoon weer verder! 4 minuten
later scoort Lisa! 3-0. In de 27ste minuut scoor ik de 4-0. Vijfde goal wordt aangespeeld door
Sophie, ik geef hem nog een rare tik na. Die tik zorgde er wel voor dat de bal heel langzaam
het goal inrolt en de keeper hem makkelijk kon houden, maar dat gebeurde niet. Er waren wat
twijfels of de bal nou wel over de lijn was gerold. Maar het wordt toch nog 5-0! Toen klonk
het fluitsignaal voor de rust. Na de rust krijgen wij in de 42ste minuut een strafcorner mee.
Eva slaat hem na veel kansen er in. 6-0. Eva slaat de laatste goal er super hard in de 7e! In de
laatste paar minuten krijgen we nog een paar strafcorners maar we krijgen hem niet voorbij de
keeper. Eindstand 7-0!
VERSLAGEN
7
Walcheren - Vets B
The real diehearts; dat waren de mannen die het Zeeuwse geweld wel trotseerden. Het thuisspelende Walcheren dat dan wel voldoende spelers heeft, bleef met heel veel mensen achterin
onze aanvallen pareren. Kansen kregen wij opnieuw wel echter of het vizier stond niet goed bij
de passing of bij het uiteindelijke schot op goal, danwel had de keeper ook een groot aandeel
in het afweren. Nee mazzel hadden wij opnieuw niet en ook verdedigend was het af en toe
zeer matig maar dat is de keerzijde als je met 8 of 9 man voor de bal speelt. Door een scrimmige voor ons doel werd de bal proffesioneel door Piet uit het doel gewerkt om Gijs weer wat
training te gunnen. Helaas ging de strafbal keurig langs hem het doel in.
De hele tweede helft speelden wij niettemin voor de winst en uiteindelijk lukte dat bijna omdat
Jasper een tweepunter trachtte te scoren met het hoofd. Jammer genoeg lukte dat net niet en
enigszins gehavend verliet hij het veld (het is met hem wel goedgekomen ) en wij ploeterden
voort wat uiteindelijk ons ook een strafbal opleverde die Fedde onberispelijk benutte.
Arbitrage was prima en de sfeer in het veld ook behoudens de slagregens en opkomende stormwind; maar ja daar ben je een dieheart voor; je gaat gewoon.