VERSLAG : KSK BEVEREN - BEERSE : 3 – 0 VAN 15-11

VERSLAG : KSK BEVEREN - BEERSE : 3 – 0 VAN 15-11-2014
HAASJE OVER NAAR 4DE PLAATS IN KLASSEMENT
De inzet van deze wedstrijd was de 4de plaats in het klassement. De thuisploeg startte bijzonder
gretig en al in de 4de minuut werd dit bekroond met een stiftbal via Bockstael. We bleven druk zetten
op onze tegenstrever die op deze manier nooit aan voetballen toekwam. Zelf vergaten we de kansen
af te werken zodat we toch maar met 1-0 stand gingen rusten. In de 2de helft hetzelfde spelbeeld
waarin Bockstael de 2-0 scoorde na een mooi schot. We bleven de match controleren en deden de
nodige wissels. Het was weer Bockstael die in de 87ste minuut haar 3de doelpunt scoorde na weer een
mooie aanval. Meer dan verdiende overwinning voor de thuisploeg tegen een zwak Beerse dat
tijdens deze wedstrijd geen enkele kans kon afdwingen tegen een goed georganiseerde verdediging.