Selectie Spelers: Janou Smeets (vakantie) Roy Evers (geschorst) Chris Defaux - Raymond Scheijen
Demy Habets - Maikel Nederlands
Verslag: (Robert Blom)
Op bezoek bij de nummer laatst in de competitie. Het team van Geulsche Boys, bestaande uit vrijwel allemaal A en B-spelers, heeft dit seizoen nog geen enkel punt weten te behalen. Elke andere uitslag dan een glansrijke
overwinning zou dus gezichtsverlies betekenen op deze wederom zonnige zondag.
Direct vanaf de aftrap gaat Sibbe in de aanval en is de eerste grote kans weggelegd voor Rob van den Hof. Helaas
gaat de bal er net niet in. Sibbe blijft druk zetten en de thuisploeg kan niets anders doen dan verdedigen en
hopen op een uitval. In de 25ste minuut van de wedstrijd is er dan eindelijk een aanval voor Geulsche Boys en
trekt Rob aan de noodrem. De beslissing van de scheidsrechter is een penalty en deze wordt prima ingeschoten
waardoor Sibbe wederom tegen een achterstand moet aankijken, zoals al vele wedstrijden hiervoor ook het geval
(0-1).
In het verloop van de eerste helft is van het flitsende begin van Sibbe niets meer over en lijkt de ploeg met
zichzelf in de knel te zitten. Geulsche Boys kan meer en meer eruit komen en het is dan ook oppassen dat we met
rust niet tegen een 0-2 achterstand aankijken. Zover komt het niet, want toen minuten voor het rustsignaal mag
Yael de 1-1 binnenschieten en kan er met een gelijke stand worden gerust. Het zal een lang kwartier worden,
maar dat is nodig, want voetballend schieten we zwaar tekort.
In de tweede helft weinig verandering qua voetbal, maar er worden wel een tweetal wissels doorgevoerd. Ronald
komt in de ploeg voor Guido en even later mag Lambert zijn opwachting maken voor Tom. De tweede helft sleept
zich voort en het ziet er meer en meer naar uit dat Geulsche Boys het eerste puntje van deze competitie gaat
binnenslepen. Geheel onterecht zou dat niet eens zijn. Zover komt het gelukkig niet, want in de 91ste minuut komt
er dan toch dat ene momentje van Sander Lataster die de bal tussen de palen werkt en alsnog de volle winst voor
Sibbe uit het vuur sleept. De drie punten zijn binnen en verder deze wedstrijd snel vergeten. Oh ja… Sander,