05 oktober 2014
Nieuw Woensel Dames 1 - Braakhuizen Dames 1
Uitslag: 3-0
De dag begon al goed we hadden woensdag een goede training gehad en waren vol goede
moed voor de wedstrijd. Mia had ons beloofd dat als we zouden winnen we van Mia wat snacks
kregen dit was natuurlijk een uitdaging. We hadden de uitslagen van Braakhuizen bekeken en
daaruit dachten we dat het wel zou moeten lukken. We waren bijna allemaal aanwezig en
iedereen had er zin in. Voor de wedstrijd hadden een aantal meiden de wedstrijd van PSV
gekeken die gelukkig ook gewonnen hadden. We waren er nu helemaal klaar voor.
1ste helft
We begonnen de eerste helft goed, we waren fel en gingen er met z'n alle voor. we speelde goed
over en iedereen had er plezier in. De tegenstander was ook een leuk en aardig team. Doordat
we veel tikte hadden we ook veel kansen en er moest er wel een in gaan. Toen de eerste corner
kwam ging Kelly Brugel mee naar voor en gaf een voorzet op Bregje Petrisor die de bal mooi in
de goal schoot, daar was dan eindelijk de 1-0. Door deze goal werden we nog zelfverzekerder en
zagen we duidelijk dat we dit wel moesten winnen. We speelde continu op de helft van de
tegenstander en waren continu in de aanval. Lucie Raaijmakers onze keepster heeft heel de
eerste helft maar 1 bal gehad en dat was een vrije trap. Dit laat ook wel zien hoe sterk wij waren.
Niet veel later viel de 2-0 die Noortje van Bladel scoorde.Toen de rust eraan kwam voelde we ons
goed we merkte dat we deze wedstrijd nog wel eens dik kunnen gaan winnen
Rust stand: 2-0
2de helft.
In de rust gaven een aantal meiden aan dat ze liever de 2de helft wat meer aanvallend wilde
gaan spelen dit begreep iedereen en daarom zijn er wat plekken geschoven. Ook deze opstelling
verliep goed en iedereen toonde veel inzet. Veel ballen gingen er helaas niet in maar Sophie van
der Bruggen scoorde nog een mooie goal dit maakte het extra fijn want nu was verliezen eigenlijk
geen optie meer. We bleven druk uitoefenen en we bleven in de aanval in de hoop op nog meer
goals maar helaas gingen ze er niet in. We hebben vele kansen gekregen en de uitslag had wat
dat betreft ook wel wat groter mogen zijn maar dat is niet erg gewonnen is gewonnen.
Dames super goed gespeeld. Deze wedstrijd liet zien hoe we vorig seizoen speelde en hoe we
nu verder moeten gaan in de competitie. De inzet was super bij iedereen en we hebben goed
gespeeld ook de sfeer in het team is hierdoor erg vooruit gegaan. Ik zeg: dames ga zo door!