DHC C1 – VV De Meern C1 3-2 Om 13.00 uur begonnen we tegen

DHC C1 – VV De Meern C1
3-2
Om 13.00 uur begonnen we tegen DHC uit. DHC had net zoveel punten als wij en het was dus
belangrijk om de 3 punten mee naar De Meern te nemen.
DHC begon feller aan de wedstrijd dan wij. In de verdediging zaten zij er kort op en al gauw kwamen
wij verdedigend in de problemen. Wij kwamen al snel op achterstand en binnen 15 minuten stond
het al 2-0 voor DHC. Wij kregen wat kleine kansen met voorzetten van de zijkant maar helaas geen
goals. Vlak voor rust maakte DHC 3-0.
De trainer ging veel wisselen (alle wisselspelers) en hopelijk zou het dan beter gaan. Lang bleef de
stand 3-0 met weinig kansen. 7 minuten voor tijd scoorde Robin na een kluts 3-1. Wij gingen volop de
aanval spelen en toen Martijn in het strafschopgebied werd neergelegd kregen wij een terechte
penalty. Sven schoot deze goed in en stond het 3-2. Nog 2 minuten te spelen maar helaas konden wij
niet meer scoren. Volgende week tegen Laakkwartier, hopelijk dan wel 3 punten.