Jeugdmartathon Tilburg,
De marathon bij de jeugd begon bij de meisjes pupillen C waar Bo Mengerink de winst wist
te pakken. Voor de rest werd haar broer Lars bij de junioren C 2e.
Marathon Tilburg
Bij de regio marathon eindigde Jetze op een wel verdiende 3e plek na een van de snelste
eindsprinten van het seizoen tot nu toe. Frank van Heelsum werd 14e.
Jeugd marathon Breda,
Dit was een van de belangrijkste marathons van het jaar afgezien van het GK en het NK. De
finale van de baancompetitie in Breda. In deze belangrijke wedstrijd heeft Jarle Gerrits het
eindelijk waar weten te maken, na veel tweede plekken weet hij eindelijk te winnen. Bij de
meisjes junioren C heeft Carmen van der Peet gewonnen na een zeer snelle eindsprint,
Sarina wist de 7e plek te bemachtigen.
Marathon Breda,
Bij de regiomarathon is Tialda Gerritsma 2e geworden met val, en Maartje Mulders eindigde
op de 5e plaats. Bij de C2 heeft na een ongelooflijke eindsprint Jetze op 2 cm gewonnen van
Maikel Stam. Die 2 cm is ongeveer te vergelijken met de duizendste waarop Michiel Mulders
de 500m won op de Olympische spelen. Verder was Frank van Heelsum naar de 16e plek